Підтримати нас

Одне з видавництв опублікує есеї та оповідання військового Максима Кривцова, який воював на Херсонщині

01 вересня 2024 11:50
218
Поширити:
Фото: соцмережі Максима Кривцова

Видавництво “Наш Формат” опублікує щоденники, есеї та оповідання письменника і військового Максима “Далі” Кривцова, який загинув 7 січня 2024 року під час бойових дій на Харківщині.

Про це повідомляє платформа “Меморіал Героїв” в інстаграмі.

Книжку надрукують восени 2024 року.

Максим Кривцов брав участь у Революції Гідності. У 2014 році пішов добровольцем на фронт. Під час повномасштабного вторгнення був кулеметником в ССО. Воював на Київщині, Харківщині, Херсонщині, Луганщині й Донеччині.

У дописі зазначається, що військовий також був контент-менеджером Центру реадаптації та реабілітації учасників АТО та ООС “ЯРМІЗ” і копірайтером у благодійній організації “Veteran Hub”, а також фотографом і ментором проєкту для дітей “Строкаті єноти”.

  • На початку серпня 2024 року операторка безпілотника родом з Херсона Яна Залевська отримала важке поранення на фронті. Зараз вона проходить реабілітацію.
  • Команда "Вгору" показала фільм "Біг марафонця", присвячений херсонцю, співзасновнику ветеранської піцерії "Sale e Pepe", волонтеру та громадському активісту Сергію Зелінському. Він загинув, виконуючи бойове завдання на Харківщині 4 червня 2023 року.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів