Підтримати нас

Один вдома. У Херсоні поліція прийшла на допомогу шестирічному хлопчику

Автор статті
16 грудня 2020 10:54
926
Поширити:

Незвична подія сталася вчора в Таврійському мікрорайоні Херсона. На лінію «102» зателефонував шестирічний хлопчик.

Він назвав своє ім’я і сказав, що йому дуже страшно залишатися самому вдома. Оператор заспокоїв дитину, дізнавшись, що мати хлопчика терміново від’їхала у справах і обіцяла за 15 хвилин повернутися, а син лишився сам і сильно злякався.

Щоб допомогти зляканому хлопчику, за адресою його проживання виїхали працівники групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП. Вони постійно були на зв’язку з хлопчиком та розмовляли з ним.

Відділ комунікації поліції Херсонської області повідомляє, що дитина зустріла правоохоронців біля входу на подвір’я, а копи зателефонували його мамі. Жінка за лічені хвилини приїхала додому. Вона пояснила, що на час своєї відсутності залишала сина з нянею. Але цього разу ніхто не міг наглядати за хлопчиком, тож вона залишила його на 15 хвилин самого і поїхала у термінових справах.

Вона не знала, що син злякається і телефонуватиме на «102». Після приїзду мами хлопчик заспокоївся. З жінкою поліцейські провели профілактичну бесіду і порадили більше не залишати сина самого.

З цієї історії принаймні зрозуміло, що у свої роки хлопець знає про номер “102” і розуміє, що на цій лінії можна сподіватися на допомогу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ