Підтримати нас

Обстріли, розкрадання та незаконне заселення – поліція відкрила нові кримінальні провадження щодо злочинів росіян на Херсонщині

Vgoru
05 листопада 2022 13:20
478
Поширити:

За минулу добу поліція відкрила 49 кримінальних проваджень за фактами злочинів росіян на Херсонщині. Серед них розкрадання майна, обстріли мирних населених пунктів та незаконне заселення осель місцевих жителів. 

Про це повідомляє Поліція Херсонської області. 

“російські війська продовжують щоденні мінометні та артилерійські обстріли деокупованих населених пунктів Бериславського району. У результаті цього руйнуються приватні будинки, гаражі, господарські будівлі, отримують поранення цивільні люди”, – йдеться в повідомленні. 

В одному населеному пункті Бериславського району окупанти забрали в місцевого жителя два трактори. А в жительки Генічеського району військові рф незаконно заволоділи трактором, культиватором та іншою сільськогосподарською технікою. 

Також російські солдати продовжують незаконно заселяти приватні будинки жителів Скадовського та Генічеського районів. 

За всіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження за статтею 438 “Порушення законів та звичаїв війни” КК України. 

Раніше ми повідомляли, що 4 листопада прокурори спільно з працівниками поліції в смт Високопілля виявили три тіла зі слідами насильницької смерті.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів