Підтримати нас

Обрати та придбати подарунки до Нового року і Різдва херсонцям допоможе “Оплата частинами” від ПриватБанку

17 грудня 2016 04:31
236
Поширити:

З наближенням Нового року та різдвяних свят кожен громадянин відраховує бюджет, який він зможе витратити на подарунки своїм рідним та друзям.

Вибір та пошук подарунків, забіги по магазинах і ринках, яскраві обгортки та пакунки - для декого це задоволення, а для декого головний біль.

Допомогти у виборі та купівлі подарунків до свят навіть в умовах обмеженого бюджету, як завжди, готова Херсонська філія ПриватБанку. Купити побутову техніку, гаджети, іграшки чи одяг сьогодні, а розраховуватися у 2017 році, не втрачаючи при цьому ні копійки - основна перевага програми “Оплата частинами” від ПриватБанку.   

“Оплата частинами” вигідна як для продавців, так і для покупців, - каже керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Це один з найбільш популярних сервісів для покупок на сьогодні, адже це вигідна альтернатива класичному кредитуванню.

Для оформлення покупки в торговельній точці клієнту достатньо мати при собі картку ПриватБанку та повідомити продавцю про бажання оформити покупку за сервісом «Оплата частинами». Договором є чек з усіма необхідними реквізитами (не потрібно жодних документів: довідка про доходи, ІПН, паспорт тощо). За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

На сьогоднішній день до «Оплати частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів - це Comfy, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло», «Цитрус», MOYO, «Секунда» тощо. Щоб дізнатися, на яку суму клієнт може здійснити купівлю в розстрочку, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ