Підтримати нас

Нововоронцовку знову обстріляли

Vgoru
18 квітня 2022 16:15
1,163
Поширити:

Вчора ввечері військові РФ знову обстріляли житловий масив Нововоронцовки. Під вогонь потрапили квартири та приватні будинки. В результаті сталося три пожежі у приватних садибах, які вдалося вчасно локалізувати.

Ситуація в мікрорайоні критична, повідомляють на сторінці громади у Фейсбук:

“Під час пересування будьте обережні. Можуть бути не здетоновані снаряди. Краще взагалі утриматися від відвідування садиб в тому районі. Ситуація в селах не змінилася. Жодного руху з окупованих територій в сторону Кривого Рогу орки не дозволяють. Навіть блокують рух між степовими населеними пунктами, які знаходяться в окупації”.

Окуповані берегові села громади на межі гуманітарної кризи. Ситуацію рятують небайдужі сміливці, які допомагають місцевим провізією. До самої ж Нововоронцовки надійшла гуманітарна допомога:

“Сьогодні в селищі скористалися допомогою та отримали продуктові набори 164 особи. З них адресно було доставлено 52 жителям-пенсіонерам. Також хочу повідомити місцевих жителів, що завтра наш центр не буде працювати з населенням щодо видачі продуктових наборів”, - пише адміністратор сторінки.

Крім того, щоденно з 10-ї години на базі кафе “Мрія” волонтери організовують  безкоштовне харчування для жителів, які цього потребують.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів