Підтримати нас

Новорічні свята в Херсоні триватимуть аж до Хрещення

Автор статті
19 грудня 2018 07:00
336
Поширити:

Новорічні свята в обласному центрі розпочинаються вже сьогодні, на день Святого Миколая. З 19 грудня запланована ціла низка заходів та святкових вистав, які триватимуть цілий місяць, до 19 січня, до Свята Богоявлення.

Про це повідомляє Управління громадських зв'язків Херсонської міської ради

Отже, 19 грудня, у ТРЦ «Фабрика» - День опікуна Дніпровського району «Святий Миколай дарує радість; біля Свято-Троїцького храму - відкриття новорічної ялинки Корабельного району; біля ТРЦ «Плаза» - відкриття новорічної ялинки Суворовського району.

Головну ялинку, Різдвяну Шопку та Резиденцію Святого Миколая у Херсоні відкриють у четвер, 20 грудня о 16:00 на площі біля ККЗ «Україна».

До 28 грудня у ККЗ «Ювілейний» - новорічна шоу-програма «Новорічні витівки Баби Яги» та дискотеки для шкіл міста.

Також, 19, 20, 21 та 27 грудня у Обласному краєзнавчому музеї - інтерактивні розважальні заходи «Зимові свята з різдвяним пирогом».

З 19 по 8 січня - новорічні вистави для дітей в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша та обласному академічному театрі ляльок.

В обласному художньому музеї - День відкритих дверей, міні-виставки на різдвяну тематику та музейні уроки «Від Святого Миколая до Санта Клауса: історії та традиції», «Різдвяна листівка».

Із 20 грудня по 14 січня у КП «Кінотеатр «Шумен» - святкові заходи для ветеранів війни та праці, дітей пільгових категорій та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

21 грудня в Обласному палаці молоді та студентів - святковий вогник для ветеранів Дніпровського району; у Школі мистецтв №1, бібліотеці-філії №4 - презентація новорічної виставки малюнків «Срібні етюди»; у галереї «Синій кит» - відкриття новорічної виставки «Різдвяна казка» вихованців навчально-естетичного комплексу «Художня школа» − учасників Міжнародного конкурсу «Ілюстрація до народної казки».

24 грудня об 11:00 у Молодіжному християнському центрі "Велике доручення" - новорічне свято для дітей пільгових категорій.

25 грудня о 12:30 у католицькому Храмі Святого Серця Ісуса - святковий концерт з нагоди відзначення Католицького Різдва.

27 грудня у Джамп Парку ТРЦ «Фабрика» - святковий Новий рік для дітей пільгових категорій.

Новорічну ніч Херсон святкує цього року на площі біля ККЗ «Україна».

12 січня о 12:00 на площі біля ККЗ «Україна» свято за народними традиціями та ярмарок майстрів декоративно-ужиткового мистецтва «Щедрий вечір, добрий вечір».

14 січня о 14:00 у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Куліша - гала-концерт, нагородження переможців та учасників фестивалю «Острів Різдва».

А 19 січня, до Свята Богоявлення, з 11:00 до 14:00 відбудеться хресна хода від храму Св. Олександри до набережної по просп. Ушакова (біля пам’ятника Першим корабелам).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ