Підтримати нас

«Ні під яким приводом не виїжджайте до рф та не відправляйте на «оздоровлення» своїх дітей» – Самойленко

Vgoru
14 жовтня 2022 07:38
1,516
Поширити:

Так звана «евакуація» херсонців до тимчасово окупованого Криму та на територію рф відбувається під виглядом «оздоровлення» та «навчання». Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко звернувся до мешканців Херсонщини із закликом не довіряти заявам колаборантів.

«Закликаю не довіряти ницим та брехливим заявам усіх колаборантів. ЗСУ б’ють високоточною зброєю лише по місцях, де розташоване скупчення орків чи їхньої техніки», – йдеться в повідомленні.

На думку Самойленка, справжня мета окупантів – позбавитись українського населення в області, щоби заволодіти їхнім майном.

«Звертаюсь до жителів Херсонщини! Прошу, не реагуйте! Прошу утримайтесь! Ні під яким приводом не виїжджайте до рф, а також не відправляйте на «оздоровлення» своїх дітей! Адже коли ви покинете рідну землю, одразу отримаєте паспорти рф. А згідно з їхнім законодавством потім повернутися до України буде дуже важко, практично неможливо», – написав Самойленко.

Нагадаємо, головний зрадник Херсонщини сальдо звернувся до уряду рф із проханням організувати виїзд населення окупованого регіону. Він хоче вивезти їх спочатку до Криму, а потім у краснодарський чи ставропольський край.

Водночас його “заступник” стремоусов горлає зовсім інше – ніякої “евакуації”, начебто, не планується. Ймовірно, сальдо та стремоусов хочуть вивезти себе та своє оточення, а не населення окупованої Херсонської області.

Раніше ми повідомляли, що з початку жовтня, загарбники вивезли з міста близько 170 дітей.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ