Підтримати нас

Не зрадьмо Майдан

15 листопада 2015 15:11
323
Поширити:

Державне свято – День Гідності і Свободи Україна відзначить уже вдруге. “ Україна – це територія гідності та свободи. Такими нас зробили не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності.” – зазначив Петро Порошенко.

Того дня, 21 листопада 2013 року,на майдан Незалежності в Києві вийшла чимала група прихильників підписання Угоди про Асоціацію Україна-ЄС.

А потім... Потім українці довели усьому світові, що вони – європейська нація, яка прагне свободи і має почуття власної гідності. Яка воліє краще померти у бою, аніж коритися продажній владі. Скільки прикладів справжнього патріотизму, мужності, самопожертви, ненависті до ворога й любові до ближнього, туги і розпачу прощання з кращими своїми синами дав нам Євромайдан. І кожного з Небесної сотні оплакувала вся Україна – як власних синів, братів, батьків.

Такого національного підйому Україна не знала, мабуть, із часів першого Майдану 2004 року.

Згадаймо ті страшні й героїчні дні, коли ми були єдині у своїх прагненнях, коли відчували гордість за свій народ. Не зрадьмо ж свою душу! Не зрадьмо Майдан!

${gallery:1338870edadf7ffb0e4ef3f41eefe633}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ