Підтримати нас

Нелегальним «водним таксистам» не дають працювати

20 травня 2019 07:00
686
Поширити:

На вихідних спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом із працівниками відділення поліції порту «Херсон» провели черговий спільний рейд із легалізації підприємницької діяльності пасажироперевезень водним транспортом у Гідропарку нашого міста.

Цього разу під час проведення контрольно-перевірочних заходів ревізори звернули увагу на «таксистів», які здійснювали перевезення побутової техніки та особистих речей громадян водним транспортом без жодних дозвільних документів. Відсутність реєстраційних документів та відмова від надання пояснень не завадили перевірячим виконувати свої повноваження та скласти 3 протоколи про адміністративну відповідальність.

Відповідно до ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 - 34000 гривень.

Наразі матеріали перевірки будуть передані до Херсонського міського суду для притягнення до відповідальності. Перевірки тривають.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ