Підтримати нас

Навіщо комунальне підприємство “Парки Херсона” купує автівку за понад мільйон гривень

21 жовтня 2024 18:20
381
Поширити:
Фото з офіційного сайту Renault

З “Prozzoro” стало відомо, що комунальне підприємство "Парки Херсона" Херсонської міської ради планує придбати одну автівку “Renault Duster” або еквівалент за 1 мільйон 10 тисяч гривень.

На запит “Вгору” щодо цієї покупки у Херсонській міській раді повідомили, що машина потрібна працівникам підприємства для “швидкого й оперативного керування виробничими процесами, супроводження великовантажної бортової та спецтехніки, обстеження місць ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, наведення в належний санітарний стан мобільні укриття та інші закріплені території”.

Машину вирішили купувати на комунальному підприємстві “Парки Херсона”, бо такої не мали. Її придбають за гроші з місцевого бюджету, йдеться у відповіді.

На сторінці закупівлі “Renault Duster” йдеться про те, що тендер виграла харківська компанія "АТЛАНТ МОТОРЗ". Ціна становить 1 мільйон 5 тисяч гривень. Машину білого кольору мають поставити до 30 жовтня 2024 року до Києва.

Ціни на офіційному сайті Renault на цю модель коливаються від 711 900 гривень до 904 300 гривень.

  • На балансі комунального підприємства “Парки Херсона” Херсонської міської ради перебуває 26 автомобілів. З них 7 придбали за кошти Херсонської громади. Загалом на це витратили 28 мільйонів 260 тисяч 5 гривень.
  • З 11 листопада 2022 року по лютий 2024 року в Херсонській МВА з'явилося 8 автомобілів, на які не витрачали держкошти. 2 машини безплатної в тимчасове користування надало державне підприємство для “Херсонелектротранс”. Інші 6 автомобілів Херсонська МВА отримала від благодійних і громадських організацій.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів