Підтримати нас

Наш колега – кращий спортивний журналіст

02 січня 2016 04:04
191
Поширити:

Комісією Національного олімпійського комітету “Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху”  були підбиті підсумки 15-го, ювілейного Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів “Україна олімпійська” .

Мета конкурсу – визначення найкращих представників мас-медіа з популяризації олімпійських ідей та цінностей, висвітлення подій та досягнень в олімпійському русі, підготовки наших спортсменів до Ігор ХХХ Олімпіади 2016 року. Нагадаємо, що конкурс проводився в два етапи: під час першого обласні відділення НОК визначала лауреатів в регіонах та передали роботи переможців регіональних конкурсів на Всеукраїнський конкурс. Під час другого етапу відбувався фаховий і детальний розгляд робіт Комісією НОК , за підсумками якого й визначені переможці.

Приємно, що у номінації “Найкращі спортивні журналісти”  переможцем став  ведучий спортивної сторінки газети “Вгору”  Олександр Крупіца. Нагородження лауреатів конкурсу відбудеться в Олімпійському домі у Києві на початку наступного року. Вітаємо переможця!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ