Підтримати нас

Напад на активістку Гандзюк: підозрюваний у момент злочину міг перебувати за 100 км від місця події

12 серпня 2018 15:30
238
Поширити:

Подружжя зі Львова висловило готовність свідчити про те, що основний підозрюваний у нападі на херсонську активістку Катерину Гандзюк в момент скоєння злочину перебував майже за 100 км від місця події.

Напередодні журналістка Мар'яна П'єцух опублікувала відео з імовірними свідками у справі.

Знайомі затриманого Миколи Новікова заявили, що правоохоронці та слідчі не виходили з ними на зв'язок. Вони зазначили, що від 27 липня і до 1 серпня вони відпочивали у Херсонській області – за 95 км від місця нападу – разом із родиною та самим підозрюваним Новіковим.

За їхніми словами, чоловік з місця відпочинку не зникав - вони були разом і в день нападу на Гандзюк, тобто зранку 31 липня.

Нагадаємо, що 6 серпня суд заарештував Миколу Новікова, підозрюваного у замаху на вбивство активістки і керуючого справами виконкому Херсонської міськради Катерини Гандзюк.

Пізніше Новіков заявив про наявність алібі.

Напад на Катерину Гандзюк було скоєно 31 липня у Херсоні. Невідомий облив її сірчаною кислотою, у результаті чиновниця отримала хімічні опіки тулуба, руки та обличчя (понад 35% тіла).

Чиновницю з опіками госпіталізували до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні, а згодом перевели до Києва. Медики оцінюють її стан як стабільно важкий.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів