Підтримати нас

На Миколая – одразу три добрих справи

25 грудня 2015 07:16
225
Поширити:

Три дні поспіль тривала в Херсоні благочинна акція з нагоди Дня Світого Миколая. Протягом трьох днів дарунки від доброго Святого отримували дітки учасників АТО та загиблих героїв, діти-сироти, «сонячні» діти, вихованці недільних шкіл херсонських храмів. Окрім цього, малюкам подарували святкову виставу та провели майстер-клас з виготовлення янголят. 

Саму акцію та всі заходи в рамках неї організували та провели Херсонський обласний благодійний фонд "Джерело життя", Центр соціального служіння "Eleos-Kherson" Херсонської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

mikolay1

Так, 19 грудня в ляльковому театрі благодійники зібрали  210 дітей - це діти учасників АТО та дітки, чиї батьки загинули на війні, діти-сироти, «діти сонця» - малюки з синдромом Дауна, вихованці недільних шкіл херсонських храмів. Також на свято запросили дітей з районів області.

mikolay2

Студенти факультету культури та мистецтва Херсонського державного університету підготували для гостей виставу "Найдорожчий дарунок та інтермедія". По її завершенні на малечу чекали веселі ігри (на фото зверху) й подарунки - солодощі та книжки.

mikolay19 1

Наступного дня в Храмі святої Олександри 40 вихованців недільної школи привітали громаду зі святом Святого Миколая (на фото зверху), після чого дітки також отримали подарунки. 

А 21 грудня в Херсонському інтернаті, під час майстер-класу «Ангелик в гості», 35 діток власноруч розмалювали собі янголят і залишили їх собі як обереги. Також на кожного чекав  презент від Святого Миколая.

mikolay14

Майстер-клас «Ангелик в гості». Фото: Фейсбук фонду "Джерело життя".

Акція була проведена на благодійній основі й стала можливою завдяки невтомній праці засновника фонду «Джерело життя», настоятеля Храму Святої Олександри священика Андрія Калити (на фото внизу).

10584053 961381943929159 3972388065616482343 n

Керівник акції та засновник фонду "Джерело життя" священик Андрій Калита. Фото: Фейсбук фонду "Джерело життя".

"Наша дружня команда хоче скласти щиру подяку усім, хто долучився до того, щоб усі ці заходи відбулися,» - зазначено на Фейсбук-сторінці фонду, де організатори висловили щиру подяку всім друзям, активістам громади та волонтерам, завдяки яким дітки отримали радість.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ