Підтримати нас

На Херсонщині збудують нову підстанцію для поліпшення енергозабезпечення Каланчацького та Чаплинського районів

Vgoru
27 лютого 2016 03:29
269
Поширити:

НКРЕКП прийняла рішення про схвалення змін до Інвестиційної програми ПАТ «ЕК «Херсонобленерго» на 2016 рік, що дасть змогу забезпечити надійне постачання електричної енергії споживачам Каланчацького та Чаплинського районів Херсонської області.

З дати припинення постачання електричної енергії на Кримський півострів у 2016 році виникла необхідність у забезпеченні електричною енергією споживачів низки районів Херсонської області на території здійснення ліцензованої діяльності ПАТ «ЕК «Херсонобленерго». Основними споживачами в цих районах є виробники сільськогосподарської продукції на зрошувальних землях, для яких надійне постачання електричної енергії є обов’язковою умовою їх надійної та беззбиткової роботи.

Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, спільно з іншими органами влади та компанією було оперативно опрацьовано:

– оптимальне технічне рішення, яке може бути реалізоване в стислі терміни та в рази дешевше від запропонованих компанією початкових рішень;

– детальний план-графік виконання робіт;

– заходи з оптимізації структури тарифу та інвестиційної програми для недопущення зростання тарифів для споживачів області.

Рішення про схвалення змін до Інвестиційної програми на 2016 рік було прийнято сьогодні на засіданні Комісії, яке проводилось у формі відкритого слухання.

Нагадаємо, з метою забезпечення сталого електропостачання Каланчацького та Чаплинського районів Херсонської області керівництво обласної державної адміністрації та депутати Херсонської обласної ради  звернулися до Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг з проханням вирішити питання щодо внесення відповідних змін до інвестиційної програми ПАТ «ЕК «Херсонобленерго» на 2016 рік, затвердженої постановою НКРЕКП від 24 грудня 2015 року № 3060, в частині включення до програми заходів з будівництва ПС 150/35/10 кВ «Нова» та ПЛ-35кВ.

Прес-служба Херсонської ОДА

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів