Підтримати нас

“Найпопулярніші” події доби: п'яниці за кермом, крадіжки та шахрайство

30 червня 2020 06:00
177
Поширити:

Минулої доби патрульні Херсонщини склали одразу 22 адмінпротоколи на водіїв, які керували транспортними засобами в нетверезому стані.

Також трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина була поранена. Також за порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 179 адміністративних протоколів. 

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції в Херсонській області. 

Загалом, як інформують в поліції, за добу надійшло 602 звернення від громадян, причому 81 з них містить ознаки кримінального правопорушення.

Типові приклади правопорушень - це ошукані громадяни, які “ведуться” на “липові” оголошення шахраїв. Так, у Скадовське відділення поліції звернувся 34-річний чоловік. Він знайшов оголошення на сайті про продаж двигуна для моторного човна та домовився з продавцем про передплату товару. Після перерахування “продавцю” 14 тисяч 500 гривень той перестав виходити на зв’язок та видалив оголошення. 

Ще один типовий випадок - крадіжка з житла. 29 червня в Бериславське відділення поліції звернувся 47-річний чоловік, який поскаржився, що невідомий зловмисник проник до його будинку та викрав телевізор. Поліція встановлює особу крадія раритетного пристрою. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ