Підтримати нас

На території пляжу "Лілея" проводяться роботи із благоустрою

Автор статті
04 липня 2019 02:00
643
Поширити:

На минулому тижні  було виділено 100 тис. грн. для Дніпровської районної ради у місті Херсоні на облаштування території  колишнього пляжу «Лілея».

ПРо це повідомляється на сайті Херсонської міської ради.

На початку сезону пляж не одержав дозволу на роботу, а підприємці, які отримали землю в оренду, не опікувалися благоустроєм.

Впродовж п’яти днів тут активно приводять територію до ладу: вже покосили сухостій, поприбивали сміття, почали встановлювати урни.

За словами голови Дніпровської районної у місті Херсоні ради Владислава  Кондратова, за ці кошти буде організовано щоденний вивіз сміття, ручне прибирання сміття, покіс трави та встановлення урн на цій території.

"Тут розташовано  чимало приватних об’єктів, що заважає нам визнати пляж міським", - зауважив міський голова Володимир Миколаєнко, який провів виїзну нараду з цього приводу на Придніпровському узвозі.

Окрім того, міський голова наголосив, що територія пляжу Лілея (не зважаючи на те, що вона прибиратиметься) зараз залишається стихійною зоною відпочинку і є необлаштованою з точки зору безпеки, тому купатися тут заборонено.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ