Підтримати нас

На сувеніри для учасників «ІІІ Балтійсько-Чорноморського економічного форуму» витратять майже стільки ж, як на їх проживання

Vgoru
10 травня 2016 11:30
605
Поширити:

На позачерговій сесії, яка відбудеться 11 травня, херсонські депутати будуть розглядати питання “Доповнення до комплексної програми розвитку туризму міста Херсона на 2016 – 2018 роки».

Зміни торкнуться маркетингової та рекламно-інформаційної діяльності.

Так, передбачається виготовити сувенірну продукції до «ІІІ Балтійсько-Чорноморського економічного форуму»  на орієнтовну суму 45 тис грн, який повинен відбутись 17 червня 2016 року.

Також, планується витратити приблизно 50 тис. грн  на оплату за проживання учасників, представників офіційних делегацій економічного форуму.

В старій редакції проекту рішення було зазначено тільки виготовлення сувенірної продукції на вказану вище суму.

В проекті рішення зазначено, що близько 184 тисячі туристів відвідають місто Херсон з 2016 про 2018 роки. Очікуваний економічний ефект – 74 млн. 700 тис. грн.

Якщо рішення приймуть, то департамент бюджету і фінансів міської ради  з головою Романом Підперигорою повинен передбачити додаткові кошти на фінансування Програми.

На Форумі особливу увагу приділять питанням розвитку транспортної та логістичної сфери, розвитку туризму та готельного бізнесу, а також питанням енергоефективності та енергоринку Херсона та області.

Минулого року “ІІ Балтійсько-Чорноморський економічний форум” відвідали орієнтовно двісті гостей з різних міст України та понад двадцяти країн світу. Форум об’єднав представників дипломатичних та бізнесових кіл з Туреччини, Литви, Латвії, Болгарії, Естонії, Польщі, Китаю, Білорусі, Хорватії, Фінляндії, Словаччини та інших держав. Зокрема, в роботі форуму взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Болгарія в Україні Красимір Мінчев, Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Аргіта Даудзе, Генеральний консул республіки Білорусь в Одесі Валентин Філіпчик, Генеральний консул Китайської Народної Республіки в Одесі Цао Юньлун, Генеральний консул Республіки Польща в Одесі Даріуш Шевчик, віце-мер Клайпеди (Литовська Республіка) Артурас Шульцас, аташе з комерційних питань Посольства Литовської Республіки в Україні Римантас Шегжда та інші офіційні особи.

     

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ