Підтримати нас

На сцені херсонського театру боролися за владу (фото)

20 травня 2017 05:16
574
Поширити:

Учора, 19 травня, відкрився  Міжнародний фестиваль «Мельпомена Таврії», і першими на сцені херсонського театру виступив Київський національний академічний театр ім. І. Франка з виставою «Річард ІІІ» Уільяма Шекспіра.

П’єса «Річард ІІІ» була написана більше чотирьох століть тому, та вона й досі не перестає захоплювати глядачів, режисерів, акторів цілого світу. 

Постановку, що представив театр, здійснив режисер-постановник Автанділ Варсімашвілі, знаний грузинський режисер театру та кіно.

Вистава розповідає про  прихід до влади і коротке правління короля Англії Річарда III. Він  постає перед нами лиходієм, позбавленим моральних принципів.  Без вагань він порушує закони,  убиває старих і дітей, чужих і рідних, усіх, хто стає на його шляху до трону. Але жадана корона не приносить йому того задоволення, якого він прагнув. Залишившися без сім’ї та друзів, він гостро починає відчувати  самотність та докори совісті, що врешті решт і зводить його з розуму.

У головній ролі – народний артист України Богдан Бенюк. Також у виставі грають  Остап Ступка, Олексій Богданович, Анжеліка Савченко, Людмила Смородіна та інші актори.

Глядачі довго не хотіли відпускати акторів, аплодували і кричали: «Браво!», бо, дійсно, вистава та акторська гра просто вразили гостей фестивалю.

${gallery:3dfa3fffccfb576ab9a93af7f94cc282}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ