Підтримати нас

На Привокзальній площі зловили псевдо - таксистів

12 жовтня 2018 12:31
575
Поширити:

Вчора, 11 жовтня, на Привокзальній площі м. Херсона працівники Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом із представниками Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки провели черговий рейд із легалізації фізичних осіб - підприємців, які здійснювали перевезення пасажирів (надання послуг таксі).

Цього разу ще 2 херсонця отримали протоколи про адміністративну відповідальність за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів. Після узагальнення матеріали правопорушень будуть направлені до суду.

Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 - 34000 гривень.

Як наголосив начальник Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, небезпека таких перевізників полягає не тільки в ухиленні від сплати податків. Головне - вони не забезпечують належного рівня безпеки пасажирів, водіїв ніхто не контролює, у них відсутні необхідні знання, навички і навіть документи.

Проведення спільних заходів по легалізації пасажирських перевезень на Херсонщині продовжується.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ