Підтримати нас

На початку 2016-го року на Херсонщині скоєно вдвічі більше ДТП, ніж на початку 2015-го

Vgoru
13 січня 2016 06:30
223
Поширити:

Станом на 11 січня поточного року на території області зареєстровано 12 дорожньо-транспортних пригод з постраждалими в них людьми, що вдвічі більше ніж за перші 11 днів 2015 року.

Внаслідок ДТП в цьому році травмовано 18 осіб – це на 13 чоловік більше ніж у минулому році. В той же час, якщо в 2015 році за вказаний період в автоаваріях загинули 4 людини, то в поточному році в скоєних автопригодах загиблих немає.

Співробітники відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Херсонській області проаналізували стан аварійності та встановили, що основними причинами скоєння дорожньо-транспортних пригод є порушення швидкісних режимів, керування транспортним засобом у нетверезому стані та порушення правил дорожнього руху пішоходами.

З метою профілактики та попередження аварійності працівниками роти дорожньо-патрульної служби ГУНП з початку року зафіксовано 126 порушень Правил дорожнього руху, виявлено 28 фактів керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Головне управління Національної поліції в Херсонській області звертається до учасників дорожнього руху: «Дорожніх трагедій можливо уникнути, якщо водії та пішоходи поважатимуть друг друга та пам’ятатимуть, що транспортний засіб є засобом підвищеної небезпеки і нехтування встановленими дорожніми правилами – це пряма загроза життю кожного учасника дорожнього руху. Пам’ятайте, що краще зачекати кілька секунд, ніж за секунди втратити життя! Бережіть себе!»

ВК ГУНП в Херсонській області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів