Підтримати нас

На південному напрямку ЗСУ знищили до 22 одиниць російської військової техніки

Vgoru
Автор статті
25 квітня 2023 07:20
693
Поширити:

За останні кілька днів Силам оборони України вдалося знищити від 13 до 22 одиниць російської військової техніки на південному напрямку. 

Про це розповіла під час ефіру Медіаплатформи “Вгору” керівниця об'єднаного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк. 

“Наші влучання стають більш результативними. Ми працюємо більш зосереджено на знищення техніки окупантів – наземної артилерії, танків, бронемашин, ЗРК. Також завдаємо удари по російських складах із боєприпасами. Тому їм важче застосовувати зброю наземну. І вони намагаються атакувати авіацією”, – зазначила Гуменюк. 

Водночас військові РФ продовжують мінувати території та вивозити мешканців лівобережжя Херсонщини. 

“Окупанти продовжують мінувати узбережжя Дніпра. Вони вивозять місцевих жителів, щоби звільнити собі територію для ведення бойових дій, та щоби убезпечити себе від розголосу їхньої дислокації. Тому росіяни також намагаються маневрувати та займати нові позиції”, – додала речниця.  

Повне інтерв’ю з Наталею Гуменюк дивіться ТУТ

Раніше ми повідомляли, що партизани руху “Атеш” ввечері 23 квітня знищили блок-пост із росгвардійцями в районі Олешок на лівобережжі Херсонщини. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ