Підтримати нас

На курортах Херсонщини розпочали роботу чотири поліцейські станції

Автор статті
08 червня 2019 02:00
633
Поширити:

На морському узбережжі Херсонської області офіційно стартував курортний сезон. Для підтримання публічного порядку і безпеки, якісного та оперативного реагування на звернення громадян в населених пунктах Залізний Порт, Лазурне, Хорли та на Арабатській Стрілці розпочали роботу чотири поліцейські станції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Чотири поліцейські станції працюватимуть в цілодобовому режимі упродовж всього курортного сезону і на них щодня залучаються до служби понад 150 поліцейських. На чергування заступають працівники чергової частини, слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції, дільничні офіцери здійснюють прийом громадян. На охорону публічного порядку заступають піші, авто та велопатрулі.  Маршрути  патрулювання нарядів максимально наближені до місць оздоровлення та відпочинку громадян.

За безпекою на воді стежать працівники відділення поліції в порту «Херсон», які патрулюють акваторії курортних районів на службових катерах. А безпеку на дорогах забезпечують екіпажі патрульної поліції та групи реагування районних відділів та відділень поліції.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ