Підтримати нас

На Херсонщину прибула делегація Міжнародної місії пожежної допомоги

12 квітня 2018 07:24
207
Поширити:

Мета візиту делегації Міжнародної місії пожежної допомоги (IFRM) - налагодити співпрацю по передачі гуманітарної допомоги у вигляді пожежно-технічного обладнання підрозділам ДСНС у Херсонській області.

Крім того їх місія працює відразу в двох напрямках —  допомагають пожежним з відповідним оснащенням, а також проводять для працівників спеціальниі тренінги та навчання.

12 квітня делегація на чолі з президентом IFRM Брайаном Абботом спершу відвідала пожежно-рятувальну частину по охороні Олешківського району. Вони детально ознайомилися з наявною технікою, наочно переконалися у її потужності і можливостях, зокрема, у ліквідації лісових пожеж. Далі гості побачать на стільки проблемними є лісові насадження в Олешківському районі і в чому полягає складність їх гасіння за відсутності повного фінансування лісомисливських господарств. А по обіді заплановано проїзд по р.Дніпро, щоб представники Міжнародної місії зрозуміли яке пожежно-технічне обладнання необхідно для гасіння пожеж в екосистемах, у тому числі в плавнях.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів