Підтримати нас

На Херсонщині знову з'явилися «податкові» аферисти

Автор статті
30 липня 2019 05:00
659
Поширити:

Протягом останніх двох днів у Бериславському районі активізувалися «податкові» шахраї.

Про це повідомили спеціалісти Бериславської державної податкової інспекції Бериславського управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

П’ятьом підприємцям надійшли повідомлення від телефонних аферистів, які вимагали кошти для улагодження питань стосовно запланованих перевірок їх підприємницької діяльності.

Платників податків вводили в оману, представляючись фіктивними іменами посадових осіб державної податкової інспекції. Для позитивного розв'язання питання підприємцям пропонували сплатити грошову винагороду. Злодії використовували контактні номери телефону: 0996779883; 0953440873. Переказувати кошти вимагали на номер карткового рахунку 4149499125425254.

Дзвінки від «псевдоподатківців» і раніше неодноразово фіксувалися в Херсонській області. Лише протягом липня 2019 року зафіксовано три факти шахрайства у різних районах. Такі злочини відрізнялися лише номерами телефонів аферистів, рахунками банківських установ та причиною вимагання чи прохання коштів.

Якщо ви потрапили на гачок аферистів, або вас намагалися втягнути у шахрайські схеми, якнайшвидше повідомте співробітників поліції за телефоном 102.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ