Підтримати нас

На Херсонщині знову горять ліси

14 червня 2018 04:15
223
Поширити:

Орієнтовно горить 7,5 га лісу.

13 червня о 15:40 виникла пожежа у 33, 34, 41 кварталі на території Гладківського лісництва Голопристанського району. О 21:20 займання вдалося локалізувати. На 07:00 14 червня відкритого полум’я немає, ведеться патрулювання та проливання території, передає ГУ ДСНС України в Херсонській області

Орієнтовна площа пожежі за даними лісової охорони складає 7,5 га, з яких 0,8 верхового лісу.

Загалом до ліквідації пожежі залучено 74 чол. та 25 од. техніки, з них: від лісового господарства 44 чол. та 20 од. техніки, від Міноборони 4 чол. та 1 од. авіаційної техніки (вертоліт МІ-8), від ДСНС 26 чол. та 8 од. техніки.

Причина пожежі та збитки встановлюються.

Будьте уважні в лісі!

Рятувальники закликають бути вкрай обережними під час відвідування лісів. Адже найменша жарина з вихлопної труби автомобіля, незагашений недопалок, багаття, залишене без нагляду відпочивальниками, можуть спричинити велику біду. Пам’ятайте, що не можна випалювати траву та інші рослинні рештки і розкладати багаття в лісі. Категорично заборонено звалювати та спалювати сміття у лісових насадженнях і заїжджати на територію лісового фонду на автомобілі. Крім того забороняється курити, кидати недопалки у лісі, на відкритих територіях, на узбіччях автодоріг.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів