Підтримати нас

На Херсонщині здійснено інвентаризацію місць розміщення зовнішньої реклами

Автор статті
10 квітня 2020 10:00
578
Поширити:

Нещодавно Херсонщина почала врегульовувати порядок розміщення зовнішньої реклами.

Відтепер інформацію про засоби зовнішньої реклами, розташовані за межами населених пунктів Херсонської області, можна переглянути на мапі області.

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Усі необхідні дані зібрали представники Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської облдержадміністрації спільно з районними державними адміністраціями.

Інвентаризація дозволила визначити ті місця розміщення рекламних засобів, що встановлені з порушенням вимог чинного законодавства.

Ініціатива допоможе легалізувати рекламний бізнес, забезпечить безпеку громадян та водіїв на дорогах, а також підтримає естетичний вигляд на узбіччях області.

Зараз облдержадміністрацією відпрацьовується питання стосовно внесення змін до Порядку надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Херсонської області. Це дозволить тимчасово користуватися місцями розміщення зовнішньої реклами, які перебувають у державній власності, а також демонтувати рекламні засоби, встановлені з порушенням вимог чинного законодавства.

Після зняття обмежень, пов’язаних із запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, буде проведено зустріч з провідними операторами зовнішньої реклами в Херсонській області для вирішення питань отримання дозвільних документів на встановлені рекламні засоби та демонтажу тих, що розміщені з порушенням нормативних правил.

Закликаємо розповсюджувачів зовнішньої реклами розпочати роботу стосовно узаконення вже встановлених рекламних носіїв.

Нагадуємо, що в січні цього року між Херсонською облдержадміністрацією та ГС «Асоціація операторів зовнішньої реклами» підписано угоду про партнерство та співпрацю щодо врегулювання та розміщення зовнішньої реклами в області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ