Підтримати нас

На Херсонщині затримали чоловіка, який ловив креветок

Автор статті
06 лютого 2019 13:00
613
Поширити:

У понеділок, 4 лютого, інспектори Чорноморського басейнового управління виявили чоловіка, який незаконно ловив креветок. Це сталося біля с. Хорли Каланчацького району, повідомляє прес-служба Чорноморського рибоохоронного патруля.

Чоловік ятером упіймав 1 253 креветки (1,9 кг). Сума збитків, завданих рибному господарству України, становить 1 491 грн. Вилов та знаряддя лову були вилучені, а на порушника складено адміністративний протокол.  Матеріали справи готуються для передачі до суду. 

А тим часом, на Херсонщині повсюдно торгують креветками. Щоб забезпечити такий рівень продаж, їх треба виловлювати тоннами. Що й успішно роблять браконьєри. І на цьому фоні звітувати про браконьєрський промисел у два кілограми, принаймні, смішно. Бо, скажімо,  кожна бабуся, що торгує вареними креветками на ринку Шуменський у вечірню пору, має їх по кілька кілограмів. Тобто весь браконьєрський товар на Шуменському «охоронцям блакитної ниви» рахувати поштучно довелося б, як кажуть, до наступного пришестя.

Це знімки з фотоархіву «Вгору». Упродовж років ми фіксували бабусь, що відкрито продають креветки в Херсоні і Скадовську. Вони нікого не боялися і не бояться.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ