Підтримати нас

На Херсонщині запрацював штаб щодо недопущення занесення і поширення випадків коронавірусу

27 лютого 2020 04:00
232
Поширити:

Задля мінімізації ризиків захворюваності населення на коронавірус 2019-nCOV вжито низку заходів.

Про це повідомив директор Департаменту здоров’я облдержадміністрації Віктор Короленко на селекторній нараді в Херсонській ОДА.
«Для госпіталізації хворих (підозрілих) на гостру респіраторну інфекцію (коронавірус 2019-nCoV) та контактних із ними осіб визначено Херсонську обласну інфекційну лікарню ім. Г.І. Горбачевського, де окремо розгорнуто 2 боксовані палати на 6 ліжок. Також проведено відповідне навчання лікарів, здійснено перегляд затверджених схем перспективного перепрофілювання закладів охорони здоров’я у разі масового надходження хворих, визначено 2 бригади, які можуть бути залучені для транспортування та надання екстреної медичної допомоги, випущено 5 000 інформаційних листівок щодо профілактики коронавірусу», - зазначив директор Департаменту здоров’я ОДА.
 
Він також підкреслив, що подано заявку на додаткові засоби захисту для медичних працівників області через Центр громадського здоров’я м. Києва.
 
Голова облдержадміністрації Юрій Гусєв у свою чергу доручив Департаменту здоров’я координувати дії з закладами охорони здоров’я області та продовжувати здійснювати щоденний моніторинг ситуації щодо випадків захворювання на коронавірус 2019-nCOV в регіоні.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ