Підтримати нас

На Херсонщині заарештували працівника Національного парку «Нижньодніпровський»

04 травня 2019 10:20
662
Поширити:

У п'ятницю, 3 травня, відбулося слідче засідання з обрання міри запобіжного заходу працівникові природоохоронного відділення Національного природного парку «Нижньодніпровський» та його посереднику, які підозрюються у вимаганні хабара.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Факт отримання співробітником природоохоронного відділення Національного природного парку «Нижньодніпровський» хабаря був задокументований 24 квітня. Як з’ясувалося, посадовець Нацпарку за не перешкоджання вилову водних живих біоресурсів в акваторії Національного парку вимагав з приватного підприємця 15,5 тисяч гривень, які цього дня отримав посередник.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління ГУНП в Херсонській області Віктор Баранецький, наразі триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою».

Слідчим суддею і посадовцю та посереднику обрана міра запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою строком 60 діб з правом внесення застави.

Підозрюваним загрожує покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років і конфіскація майна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ