Підтримати нас

На Херсонщині сталася бійка між цивільними і військовими

Автор статті
11 березня 2018 13:51
568
Поширити:

Командування Військово-морських сил заявило, що бійка була спровокована цивільними, які побили військовика.

Поблизу селища Нова Збур'ївка Херсонської області, де один з підрозділів Військово-морських сил Збройних сил виконує завдання з охорони та оборони військового об'єкту, цивільними особами була спровокована бійка з військовослужбовцями. Про це повідомляє прес-центр командування ВМС ЗСУ.

«Декілька цивільних осіб побили військовослужбовця, що спровокувало бійку. Після чого перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння цивільні особи, приїхали на автомобілі марки BMW до військового об'єкту, де висловлювались на адресу військових нецензурною лайкою та поводили себе агресивно. У зв'язку із несанкціонованим перетином охоронного периметру, відповідно до службових інструкцій вони були затримані та передані викликаному наряду Національної поліції України», - сказано у повідомленні.

Командування підкреслило, що усі вказані військовослужбовці були тверезі.

Наразі зафіксовано тілесні ушкодження як військовослужбовців, так і цивільних осіб, матеріали передано до правоохоронних органів.

Щодо зазначеного факту командуванням Військово-морських сил ЗСУ та Військовою службою правопорядку проводяться службові перевірки. Юридична оцінка буде надана компетентними правоохоронними органами, після чого винних осіб буде притягнуто до відповідальності.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ