Підтримати нас

На Херсонщині - “розбірки” молодиків

04 серпня 2020 06:00
203
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 651 заява і повідомлення, серед яких 119 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 149 адміністративних протоколів, з них 21 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

“Розборка” під нічним клубом закінчилася вогнепальним пораненням

Незважаючи на карантинну заборону, у Херсонській області продовжують працювати нічні клубів та інші розважальні заклади. Причому нерідко в таких місцях відпочинок виходить далеко не  культурним.

Як повідомляє відділ комунікацій поліції в Херсонській області, на минулих вихідних під ранок біля одного з нічних клубів у Дніпровському районі обласного центру внаслідок конфлікту між двома компаніями відпочивальників 22-річний чоловік отримав вогнепальне поранення ноги. Нині його стан здоров’я задовільний, загрози життю немає. У поліції інформують, що слідчо-оперативна група встановила всіх учасників події і опитала їх. З'ясувалося: між чоловіками з двох компаній відпочивальників виникла сварка. Усе відбувалося на вулиці біля нічного клубу. Потім до конфліктуючих підійшов друг одного з них і здійснив постріл у землю. Куля рикошетом потрапила в ногу 22-річному жителю Білозерського району. Друзі пораненого відвезли його в лікарню. Винуватець утік з місця події на автомобілі.

Як повідомив т.в.о. начальника Дніпровського відділення поліції Іван Пастух, працівники поліції встановили особу підозрюваного. Це 24-річний житель Херсона. Попередньо встановлено, що постріл здійснено з мисливської гладкоствольної рушниці. Нині поліцейські вживають заходи щодо встановлення місця знаходження правопорушника і зброї, з якої було поранено чоловіка.

Відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ