Підтримати нас

На Херсонщині працівника ДФС судитимуть за надання хабара

02 липня 2019 12:00
571
Поширити:

Слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою старшого оперуповноваженого Головного управління Державної фіскальної служби в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі у наданні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

У ході досудового розслідування встановлено, що податківець надав заступнику начальника слідчого відділення Херсонського ВП Головного управління Нацполіції в Херсонській області неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США. Неправомірна вигода надавалась за здійснення впливу на слідчого Херсонського відділу поліції щодо закриття кримінального провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних речовим.  Крім цього, заступник начальника слідчого відділення обіцяв податківцю вжити заходів щодо не притягнення останнього до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення в сфері незаконного обігу наркотичних засобів (ст. 44 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Обвинувальний акт щодо надання оперуповноваженим ДФС неправомірної вигоди  (ч. 1 ст. 369-2 Кримінального кодексу України) 27 червня 2019 року скеровано до Херсонського міського суду Херсонської області.

У разі доведення провини, підозрюваному загрожує штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ