Підтримати нас

На Херсонщині по-звірячому вбили жінку

Vgoru
Автор статті
28 лютого 2016 05:34
213
Поширити:

26 лютого о 07:20 до чергової частини Комсомольського відділення поліції зателефонував 20-річний чоловік і повідомив, що за місцем мешкання він виявив з ознаками насильницької смерті труп своєї 42-річної матері.

На місце події негайно виїхали керівництво Головного управління Національної поліції області, слідчо-оперативна група, працівники кримінальної поліції та судово-медичної експертизи. Правоохоронці встановили, що смерть жінки настала внаслідок нанесення їй проникаючих ножових поранень.

При опитуванні син загиблої розповів поліцейським, що сім років тому помер його батько, і після цього мати почала зловживати спиртними напоями, ніде не працювала. Його та менших брата з сестрою забрала до себе бабуся. Іноді, як сама старша дитина, він приходив подивитися, як живе матір. Та з кожним роком жінка вела все більше антигромадський спосіб життя, а місце мешкання перетворила на справжній притон для алкоголіків.

Працівники поліції опитали сусідів, провели поквартирний обхід і встановили, що два дні тому потерпіла святкувала свій день народження в компанії ще однієї жінки та чоловіка. Оперативники знайшли гостю. Жінка розповіла, що 24 лютого вона познайомилася з молодим чоловіком, який хотів випити. І вони поїхали до подруги, в якої був день народження. Під час святкування у жінок із чоловіком виник конфлікт. В ході сварки він вдарив подругу кілька разів сковорідкою по голові, а господарці наніс удари ножем. На жаль, внаслідок того, що жінка вже тривалий час щоденно вживає спиртні напої, вона не змогла навіть трохи описати, як виглядає підозрюваний.

За вказівкою начальника ГУНП в Херсонській області Артура Мєрікова до розслідування вбивства долучилися найдосвідченіші співробітники управління кримінальної поліції.

Начальник УКП Олександр Ковальов розповів: «Для пошуку вбивці були прийняті всі можливі розшукові заходи. В ході проведеної роботи, нарешті, ми встановили, що до злочину може бути причетний 30-річний житель Криму, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Покарання він відбував у виправній установі нашої області, де 9 років провів за вбивство жінки. За допомогою соціальних сітей наші працівники встановили, що чоловік схильний до гомосексуалізму».

Заступником начальника обласної поліції Миколою Цапом було прийнято рішення вийти на злочинця, скориставшись його слабкістю. В соціальній мережі на його сторінці розмістили відповідне оголошення. Підозрюваний погодився на нього і призначив чоловікові зустріч в м. Гола Пристань, де і був затриманий поліцейськими.

Наразі підозрюваний в порядку ст. 208 КПК України поміщений до ізолятору тимчасового тримання. Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк до 15 років.

Відділ комунікації ГУНП в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ