Підтримати нас

На Херсонщині посадили автокрадіїв

20 листопада 2019 11:06
622
Поширити:

Скадовський районний суд поставив крапку в справі картярів/автокрадіїв, яка тяглася понад два роки.

Це сталася ще у березні 2017 -го. Вночі до залізничного вокзалу в Новоолексіївці прибіг переляканий чоловік та попросив чергового зателефонувати в поліцію. Він розповів, що на нього напали троє невідомих і вкрали його легковик “Lada 211”, телефон, паспорт та документи на авто.

Як виявилося, потерпілий підробляв таксистом. Тож йому зателефонувала якась жінка й замовила поїздку до Новотроїцької центральної районної лікарні. Коли чоловік приїхав, то побачив дівчину біля дитячого відділення, яка дочекалася його та зайшла в лікарню за речами. Поки таксист чекав, до нього в машину сіли двоє невідомих. Один  одразу ж вдарив його по голові травматичним пістолетом та наказав рушати. По дорозі вони заїхали на заправну станцію, а потім поїхали в бік Мелітополя. Згодом один із нападників наказав зупинити машину та вийти. Потім зловмисники забрали у  таксиста телефон, паспорт, документи на машину, гроші, водійські права та лишили його на трасі.

Злочинцями виявились раніше судимі Андрій Б. уродженець с. Воскресенки Новотроїцького району Херсонської області та Сергій О. уродженець смт. Якимівки Запорізької області.

Викрадений автомобіль вони вже наступного дня продали в Мелітополі. У своє виправдання зловмисники пояснили, що програли в карти багато грошей і мали терміново розрахуватися з боргом.

Лише 16 листопада 2019 року суд призначив обвинуваченим покарання у вигляді позбавлення волі на 7 років 8 місяців. А потерпілому повернули машину та документи. Щодо жінки, яка допомогла злочинцям і викликала таксі, — вона залишилося невідомою.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ