Підтримати нас

На Херсонщині поліцейські викрили наркопритон

Автор статті
15 лютого 2019 12:28
591
Поширити:

У Високопільське відділення поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів, що в будинку їх односелиці, можливо, вживають наркотики. Люди жалілися, що поруч з їх будинком відчувається запах коноплі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські з’ясували, що в будинку проживає 35-річна місцева жителька. До неї постійно приходили місцеві наркозалежні, які в одній з кімнат разом з господаркою курили коноплю.

В будинку поліцейські виявили двох чоловіків та господарку, які були під дією наркотиків. В ході детального огляду приміщення поліцейські виявили 200 грамів канабісу та саморобний пристрій для його куріння. Усе вилучене та направлене на експертизу.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст.317 Кримінального кодексу України «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ