Підтримати нас

На Херсонщині поліцейські розкрили вбивство жінки, тіло якої виявили у салоні автомобіля

Vgoru
Автор статті
13 січня 2016 05:42
213
Поширити:

У скоєнні злочину підозрюється 37-річний співмешканець потерпілої. Після вбивства жінки він намагався вивезти тіло за місто та закопати у непримітному місці.

Близько 22.20 год. у місті Каховка екіпаж дорожньо-патрульної служби слідкував за безпекою дорожнього руху. Увагу правоохоронців привернув автомобіль «ВАЗ-2108» з донецькими номерами. Водій проігнорував вимогу зупинитися, збільшив швидкість та вимкнув фари. Розпочалося переслідування. Втікач рухався неосвітленими провулками, на одному з поворотів водій не впорався з керуванням та скоїв наїзд на опору газової труби. Не заглушивши двигун, водій та його пасажир вибігли з салону та почали тікати у різні сторони. На задньому сидінні автомобілю правоохоронці виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Працівники ДПС одразу ж повідомили до Каховського відділу поліції. Оперативники та дільничні перевіряли територію міста, усі двори та будівлі. Упродовж півгодини поліцейські затримали водія, який ховався під автобусом, що був припаркований на одній з вулиць. Чоловік знаходився у нетверезому стані. Працівники поліції з’ясували, що він 12 років провів у місцях позбавлення волі за вбивство брата.

Затриманий пояснив, що ввечері посварився з 35-річною співмешканкою та побив її. А вранці виявив, що жінка померла. Щоб приховати злочин, раніше судимий попросив знайомого допомогти покласти тіло до автомобілю. Він планував вивезти загиблу у непримітне місце та закопати. Як встановила судово-медична експертиза, жінка померла внаслідок травматичного шоку, що спричинили переломи ребер. Наразі ще тривають слідчі дії. Поліцейські встановлюють особу чоловіка, який їхав разом зі зловмисником.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).

 Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ