Підтримати нас

На Херсонщині поліцейські роз’яснюють громадянам правила дотримання карантину

Автор статті
27 березня 2020 04:00
598
Поширити:

В умовах дії жорсткого карантину дільничні поліцейські допомагають громадянам не лише порадами, а й реальними справами.

Наразі поліцейські посилили превентивну роботу та контроль за дотриманням вимог карантинних заходів. З цією метою у всіх районах Херсонщини дільничні поліцейські відвідують громадян та пояснюють їм важливість дотримання карантинних обмежень. Особливу увагу дільничні приділяють людям похилого віку, які найбільш уразливі до хвороби. Їм поліцейські рекомендують без нагальної потреби не виходити з дому та обмежити спілкування навіть із найближчими родичами.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Але дільничні допомагають не лише порадами. У кожного пенсіонера вони цікавляться станом здоров’я та нагальними потребами, щоб люди якомога менше контактували з іншими. Тож дільничні на прохання громадян купують та приносять їм продукти першої необхідності, ходять в аптеку за ліками, переважно від високого тиску, приносять дрова та воду.

Також дільничні поліцейські контролюють дотримання режиму самоізоляції громадянами, які нещодавно повернулися з-за кордону. Їм рекомендують уникати будь-яких контактів з іншими людьми, щоб зменшити ризик зараження, а також розповідають про відповідальність за порушення режиму самоізоляції.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ