Підтримати нас

На Херсонщині планується будівництво 31 нової амбулаторії

Автор статті
28 січня 2020 05:00
621
Поширити:

На даний час вже отримано підтвердження від органів місцевої влади щодо необхідності будівництва амбулаторій у 20 населених пунктах.

Про це під час селекторної наради Херсонської ОДА повідомив заступник голови облдержадміністрації Сергій Козир та зазначив, що на сьогодні в наявності повний пакет необхідних документів тільки по 5 амбулаторіях.

«Минулого року під час реалізації проєктів будівництва комунальних закладів охорони здоров’я було освоєно 63,83 млн грн з передбачених 187,11 млн грн» - додав він.

так, у повному обсязі роботи виконано по 4 амбулаторіях: Токарівській (Білозерський район), Рубанівській (Великолепетиський район), Козацькій та Ольгівській (Бериславський район).

Будівництво Зеленопідської та Магдалинівської амбулаторій буде завершено до кінця січня. У І кварталі 2020 року планується завершення робіт по 7 амбулаторіях: Роздольненській (Каланчацький район), Агайманській (Іванівський район), Новомиколаївській (Скадовський район), Новозбур’ївській та Старозбур’ївській (Голопристанський район), Білозерській та Чорнобаївській (Білозерський район).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ