Підтримати нас

На Херсонщині - нові крадіжки та шахрайство

11 вересня 2020 04:30
375
Поширити:

Відділ комунікацій поліції Херсонської області повідомив про кримінальну ситуацію, яка склалася минулої доби в регіоні.

Поліція інформує, що упродовж минулої доби надійшло 586 звернень, серед яких 94 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровані три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок них троє громадян отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху патрульні склали 103 адмінпротоколи, з них 9 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Шахрайство і крадіжки

Деякі приклади кримінальних злочинів: це вже “традиційні” для Херсонщини шахрайство та крадіжки. 

Отже, в Каховський відділ поліції звернулась 33-річна місцева мешканка, що замовила в інтернет-магазині меблі. Домовившись з продавцем про доставку, жінка переказала йому 15 тисяч гривень, але своїх меблів так і не дочекалася.

 Також у чергову частину Генічеського відділу поліції зателефонував 65-річний мешканець Черкаської області. ВІн поскаржився, що в селі Стрілкове поблизу озера невідомі викрали з його автомобіля «Mercedes» 4,5 тисячі гривень. 

Нарешті, у селі Роздольне Каховського району теж сталася крадіжка: 66-річна місцева мешканка розповіла поліції, що невідомий злодій проник в її квартиру та викрав 10 тисяч гривень та 200 доларів США.  За цими фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ