Підтримати нас

На Херсонщині ДБР повідомило про підозру військовослужбовцю

Автор статті
10 квітня 2020 11:15
739
Поширити:

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Мелітополі, повідомили про підозру солдату строкової військової служби Збройних сил України.

Військовослужбовець підозрюється в порушенні правил поводження зі зброєю, що заподіяло смерть потерпілому (ч. 2 ст. 414 Кримінального кодексу України).

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, 5 квітня 2020 року під час несення служби, знаходячись на посту по охороні мосту біля одного з населених пунктів Херсонської області, підозрюваний порушив правила поводження зі зброєю. Військовослужбовець безпідставно наказав чатовому зміни передати йому автомат та, не переконавшися в наявності патрона у патроннику, з необережності здійснив постріл у стегно чатовому.

Потерпілого відразу було госпіталізовано до реанімаційного відділення, однак поранення стегнової артерії спричинило смерть потерпілого.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 10 років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ