Підтримати нас

На Херсонщині чоловік сплатив борг по аліментам за 12 років

31 травня 2018 08:27
211
Поширити:

Батько з міста Нова Каховка не сплачував аліменти понад 12 років на свою рідну доньку. Сім’ю він покинув ще у 2006 році, коли дитині було всього 2 рочки. З того часу боржник жодного разу не сплачував аліменти відповідно до рішення суду. Жодні дії під час примусового виконання виконавчого провадження не призвели до позитивних зрушень, бо боржник офіційно ніде не працює та немає майна.

Неодноразово державними виконавцями Новокаховського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області направлялися боржнику вимоги з вказівкою з’явитись до відділу для вирішення питання щодо сплати аліментів. Однак чоловік не з’являвся. І за весь період несплати аліментів утворилася заборгованість в розмірі 77491,27 грн.

Виконавчою службою було встановлено, що боржник на даний час фактично проживає в Російській Федерації та часто перетинає кордон. Керуючись нормами нового Закону #ЧужихДітейНеБуває, до безвідповідального батька застосували ряд обмежень, серед яких і постанова про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України.

Батько неповнолітньої дитини змушений був сплатити всю заборгованість, а саме: 78672,01 грн., яка перевищує суму боргу та включає в себе сплату за поточний місяць, на утримання своєї доньки, задля того аби мати можливість вільно пересуватися через кордон.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ