Підтримати нас

На Херсонщині 11 агропродовольчих ринків уже сьогодні запрацюють у тестовому режимі

30 квітня 2020 05:35
669
Поширити:

З урахуванням висновків, підготовлених робочими групами з перевірки санітарно-епідемічного стану продовольчих ринків на території області, 11 агропродовольчих ринків відповідають вимогам профілактичних заходів із протидії поширення коронавірусної хвороби.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОДА.

"За результатами перевірок санітарно-епідемічного стану продовольчих ринків Херсонщини, проведених відповідними робочими групами, встановлено, що на території області функціонував 71 ринок. На даний час 28 з них - не мають експлуатаційного дозволу на роботу, а власниками 32 ринків проводяться заходи щодо опрацювання можливості виконання вимог постанови державного головного санітарного лікаря від 27 квітня 2020 року № 14" - йдеться  уповідомленні.

З метою підтримання малого та середнього бізнесу в області, забезпечення можливості реалізації продукції сільгосптоваровиробниками в умовах карантину, на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС 29 квітня 2020 року було вирішено дозволити роботу 11 ринків у тестовому режимі з 30 квітня 2020 року.

Повноцінну роботу ринків буде відновлено після оприлюднення відповідної постанови Кабінету Міністрів України.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів