Підтримати нас

На Херсонщині 109 тисяч громадян - «земельні» боржники

28 вересня 2017 13:30
245
Поширити:

На Херсонщині майже 109 тисяч фізичних осіб, які мають земельні ділянки під власними забудовами та іншому користуванні, заборгували перед місцевими громадами плати за землю на суму 24,2 млн. гривень.

Найбільша кількість боржників налічується у м. Херсоні – 17,3 тис. осіб на суму податкового боргу 3,6 млн. гривень. Трохи менше боржників у Білозерському районі – 16,5 тисяч осіб із сумою податкового боргу 2,7 млн. гривень.

Значні суми плати за землю заборгували громадяни Голопристанського – 3,2 млн. грн., Олешківського – 2,1 млн. грн. та Бериславського районів – 2,0 млн. грн., а також Генічеського – 1,6 млн. грн., Каланчацького – 1,3 млн. грн. та Чаплинського районів – 1,4 млн. гривень.

У серпні п. р., після закінчення строку сплати земельного податку, понад 75 тисяч громадян Херсонщини не виконали свої зобов’язання та заборгували місцевим бюджетам майже 18,8 млн. гривень.

Фіскальна служба області будує свою роботу з податковими боржниками в інтересах держави та на засадах партнерства заради добробуту кожної місцевої громади. З метою недопущення застосування заходів стягнення запрошуємо громадян – боржників по платі за землю терміново сплатити борг або провести звірку нарахованих та сплачених платежів. Допоможуть вирішити всі проблемні питання спеціалісти у кожному відділенні ОДПІ фіскального відомства області.

За інформацією прес-служби Головного управління ДФС у Херсонській області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів