Підтримати нас

На Херсонщині у наступному році відремонтують 49 доріг на суму 520 млн грн

08 жовтня 2019 03:00
239
Поширити:

На сьогодні 14 об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення на суму 400 млн грн і 35 об’єктів реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах області на суму 120 млн грн було внесено у кінцевий варіант переліку об'єктів ремонтних робіт на 2020 рік.

Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Сергій Козир під час селекторної наради.

За його словами, у вересні цього року відбулася низка виїзних нарад з головами райдержадміністрацій, які дозволили сформувати перелік першочергових ремонтних робіт.

«Після зустрічі з Міністром інфраструктури України Владиславом Криклієм була отримана підтримка наших пропозицій щодо збільшення фінансування та розвитку, в тому числі і доріг. Тому я вважаю, що перелік ремонтних робіт буде доповнений новими договорами», - зазначив Сергій Козир.

Також він зазначив, що сьогодні перелік ремонту автодоріг буде направлений до голів РДА, які не взяли активної участі щодо внесення своїх пропозицій. Вони зможуть ознайомитися з ним та надати протоколи до Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів