Підтримати нас

На херсонські дороги за добу використали майже 350 тонн піску та понад 5 тонн солі

Автор статті
22 грудня 2021 12:56
889
Поширити:

Протягом минулої доби в Херсоні для ліквідації наслідків негоди залучили шість піскорозкидувачів та два навантажувачі, інформує пресслужба Херсонської міської ради.

За допомогою цієї техніки дорожнє покриття у межах міста покрили 349 тонами піску та 52 тонами чистої солі. Працівники КП “Міське дорожнє управління” працювали в складних погодних умовах та навіть у темний час доби, - зазначається у повідомленні.

Саме піщано-соляна суміш сприяє швидкому таненню та очищенню дороги від снігу та криги. Було посипано, а також розчищено головні магістралі міста та небезпечні ділянки, зокрема, підйоми і спуски. Наразі триває обробка другорядних доріг Херсона. 

Разом з тим, у міськраді зазначають, що снігоприбиральної техніки у Херсонській міській територіальній громаді недостатньо. Тож за ініціативи міського голови депутати міськради розробили план закупівель техніки для оновлення міського комунального автопарку. 

Херсонська міська рада радить окремим автолюбителям змінити літню гуму на зимову на колесах їх автівок, аби уникнути аварійних ситуацій та заторів під час складних метеоумов. Також керівництво міста звертається до водіїв з проханням поставитися з розумінням до роботи снігоприбиральної техніки та пропускати відповідні транспортні засоби на дорогах обласного центру.  

Фото: Херсонська міська рада

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ