Підтримати нас

На Херсонщині знову пропала малолітня дівчинка

Автор статті
12 березня 2021 12:24
1,551
Поширити:

Страшна історія із семирічною Машею Борисовою з села Щасливе Олешківського району, яка пропала ввечері 7 березня і яку чотири доби шукали правоохоронці з собаками і загони волонтерів із різних регіонів України, ще довго буде розбурхувати уми українців.

Про пошуки дівчинки і про трагічну розв'язку говорили і писали практично на всіх телеканалах й інших інформаційних ресурсах, і для багатьох батьків, безумовно, ці події послужили серйозним уроком та застереженням.

Але тривожить той факт, що на Херсонщині подібні обставини час від часу мають схильність повторюватися.

Так, не минуло й доби після виявлення тіла Маші, як у поліцію надійшла заява про те, що ще одна дівчинка - десятирічна школярка - зникла в Шуменському мікрорайоні обласного центру.

У відділі комунікації поліції Херсонщини розповіли, що дитина вранці попрямувала до школи, але вчителі пізніше повідомили бабусі дівчинки, що на уроки вона так і не з'явилася. Після того, як стривожена жінка повідомила правоохоронцям про зникнення, поліція одразу ж взялася за пошуки.

При спілкуванні з найближчими родичами і знайомими зниклої з'ясувалося: напередодні до неї приходила мати, забрала мобільний телефон і не повернула його: тому на зв'язок дівчинка не виходила. Також її бачили в компанії ще однієї дівчини - дочки співмешканця рідної матері.

Вдалося зв'язатися з цією дівчиною і дізнатися, що пропажа - на території Білозерської територіальної громади, і з нею все в порядку.

Дівчинка пояснила, що вранці зустріла падчерку своєї матері і та сказала, що їде до своєї бабусі. Дитина захотіла поїхати з дівчиною. Вона пояснила, що у неї немає друзів, вона почувається невпевнено у новій школі. Також засмутилася, що мама взяла її телефон і не повернула.

Поліцейські відвезли дівчинку до бабусі, про подію повідомили службу у справах дітей.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ