Підтримати нас

На Херсонщині затримали чоловіка: вирощував коноплі та зберігав патрони

Vgoru
Автор статті
23 вересня 2023 15:23
317
Поширити:

Бериславські поліціянти під час санкціонованого огляду домоволодіння чоловіка виявили 25 кущів конопель, порох і патрони. 

Про це йдеться на сторінці відомства.

“Правоохоронці під час спілкування з жителями Новорайська отримали інформацію, що 59-річний місцевий житель вирощує рослини конопель”, – розповів начальник поліційного підрозділу Сергій Курділов.

Зазначається, що під час огляду присадибної ділянки поліціянти виявили парник, в якому зростали наркотичні рослини.

Зокрема, правоохоронці знайшли в будинку чоловіка близько 100 грамів готового до вживання канабісу, пакунок з артилерійським порохом та півтора десятка набоїв.

Фото зі сторінки поліції

За словами правопорушника, насіння він замовив навесні через Інтернет і вирощував коноплі для власного споживання, а боєприпаси знайшов за селом у лісосмузі, де базувалися військові РФ під час окупації.

Фото зі сторінки поліції

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 ККУ «Посів або вирощування снодійного маку чи конопель», карається штрафом або арештом на строк від шести місяців до трьох років.

Раніше працівники Високопілля під процесуальним керівництвом Бериславської окружної прокуратури викрили 40-річного жителя Високопілля в незаконному вирощуванні конопель. 

Раніше ми теж писали, що поліціянти Високопілля на Херсонщині виявили в лісосмузі 42 кущі конопель. Вони затримали причетного до їх вирощування чоловіка. Він стверджував, що рослини йому потрібні для втамування болю в спині.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ