Підтримати нас

На Херсонщині затримала чоловіка, який незаконно ловив рибу. Сума збитків становить понад 200 тисяч гривень

Vgoru
Автор статті
28 липня 2023 16:09
735
Поширити:

Під час відпрацювання акваторії озера Погоріле-Перше та Погоріле-Друге Національного природного парку «Нижньодніпровський», а також річки Кошова, співробітники сектору поліцейської діяльності на воді Херсонського районного управління поліції помітили човен, в якому перебував чоловік. 

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Як зазначають у дописі, під час перевірки в плавзасобу правоохоронці виявили 2 мисинові сітки загальною довжиною 160 метрів, а також рибу: тарань, окунь, молодь ляща, карась, лин. Сума збитків, завданих державі складає 235 тисяч гривень.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» ККУ.

Також поліція нагадує, що на деокупованій території Херсонської області діє заборона на вилов та стихійний продаж водних біоресурсів – риби, раків тощо, виловлених у місцевих водоймах. 

У Республіканській відокремленій затоці Каховського водосховища Бериславського району 23 липня виявили масову загибель сріблястого карася. Через це фахівці обстежили берегову смугу затоки поблизу села Новокаїри. Комісія зробила висновок, що риба загинула від оглушення після масованих обстрілів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ