Підтримати нас

На Херсонщині “розгулюють” шахраї. Кримінальна хроніка минулої доби

Vgoru
01 липня 2021 08:36
493
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 611 заяв.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, в результаті яких одна людина загинула та двоє людей отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 171 адміністративний протокол, з них 9 -  за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В “Єдиний центр 102” поліції Херсонщини зателефонував 56-річний мешканець обласного центру. Він розповів, що йому на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік та представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка чоловіка заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявник назвав дані картки, після чого йому надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку зняті 15 тисяч гривень. 

У чергову частину Бериславського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 47-річного мешканця села Борозенське. Він розповів, що він на одному із Інтернет-сайтів знайшов оголошення про продаж станка по дереву. Домовившись про покупку обладнання, заявник перерахував на картку продавця 17 тисяч гривень, після чого зв'язок з ним обірвався. 

За даними фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ