Підтримати нас

На Херсонщині поліція затримала двох дебоширів, які тероризували базу відпочинку

Автор статті
25 травня 2021 10:40
946
Поширити:

Туристичний сезон на Херсонщині нарешті почався, і деякі громадяни, схоже, з самого старту намірилися провести його феєрично.

Так, у минулі вихідні на одній із баз відпочинку в селі Стара Збур'ївка двоє молодиків влаштували справжнісінький дебош. Вони, за словами очевидців, поводилися неадекватно, вживали спиртні напої, а потім почали чіплятися до ще однієї компанії відпочивальників. Між учасниками інциденту виник конфлікт, кілька людей побили. Адміністрація викликала поліцію, яка відібрала у постраждалих заяви про заподіяння тілесних ушкоджень. Після цього постраждалих доправили до районної лікарні, а підбурювачі поїхали.

Але через кілька годин вони повернулися на автомобілі "BMW X5" і продовжили хуліганити. Один із молодих людей дістав пістолет і почав безладно стріляти.

Після повторного виклику поліції молодики опинилися в ізоляторі тимчасового утримання.

За словами т.в.о. начальника територіального підрозділу поліції м. Гола Пристань Антона Кучеренка, дебошири – мешканці Херсона. Одному з них 25-років, іншому – 31. Поліцейські затримали правопорушників згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Автомобіль та зброю вилучили. Розпочате кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України "Хуліганство". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Також вирішується питання про повідомлення затриманим підозри та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ